tack för i år srf

 

Så är Sweden Rock Festival över för denna gången.. Festivalen har i år varit besökt av ca 33000 besökare varje dag och vi på Rocksec har haft ansvar för entréerna och scenområde både dike och backstage samt artistmedia/signeringar.

På en festival av SRF,s storlek kan precis vad som helst hända.. Det har de senast åren blivit väldigt vanligt att folk gifter sig där och i år vad det hela 10 par som gifte sig på dessa dagar..

Något som inte är lika vanligt är att folk friar.. Ännu mindre att den som friar väljer att göra det när tjejen jobbar.. men just detta hände på öppningsdagen på SRF detta året.. Vi har naturligtvis fått fingrarna på en film av det hela..

Här ligger länken så ni kan se det fina klippet

Njut av glädjen och kärleken så laddar vi om inför Bråvallfestivalen.

Sweden Rock Festival är över

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *