Sommaren har gått sjukt fort och vi på Rocksec har haft ett riktigt bra år.. Skulle skrivit efter varje event tänkte jag  men verkligheten ville annorlunda..

Men vad har då hänt sen sist?? Massor kan vi berätta..

Vi gjorde Bråvalla i Norrköping med bravur.. Vi hanterade som vanligt alla entréer och dom två minsta scenerna och även Norrköping lounge som är tältscenen.. Vi var i år ännu mer personal än tidigare år och vi fortsätter ligga i framkant med vårt säkerhetstänk.. Tillsammans gjorde vi t.ex över 150 narkotikabeslag i Entren vilket i sin tur leder till en säkrare festival.

IMG_5666IMG_5697

Efter Bråvalla åkte vi direkt till Borlänge för att köra vissa positioner på Peace and Love. Vi ansvarade för entré och artistsäkerheten och det var fantastiskt kul att återigen få jobba med våra kära dalakolleger. Peace and Love är en gammal festival som gick graven för några år sedan men som startat upp igen och växer för varje år.. Årets festival hade upp mot 15000 besökare vilket är väldigt roligt för det gör att festivalen kan fortsätta växa och utvecklas.IMG_5765

 

Efter lite kuskande på vägarna var det dags för dom lite lokala evenemangen.. Vi fick i år återigen äran att leverera kravall till Östersjöfestivalen i Karlshamn..

IMG_5948

 

Efter lite Semester var det dags för Helgeåfestivalen.. Denna från början lilla lokala byfestivalen som nu växer stadigt och liger runt 5000 besökare som i år hade lyckats få fram dragplåster som Halloween och Wasp och nostalgibandet Alphaville.. Detta är en väldigt gemytlige och familjär festival med något för alla och definitivt värd ett besök.

13958159_1325605370812812_356345977214807194_o

 

Nu ligger planeringen fram åt hösten och jobben börjar sakta ramla in.. Vet ni någon som skulle behöva lite hjälp med att styra upp säkerheten runt sina evenemang så bara hör av er.. Vi hjälper gärna er att bli bättre och säkrare..

 

Tack för besöket.. Vi ses snart igen..

IMG_5601

Summering av sommaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *